HVEM ER VI HOS FRUITLAB

Vi er et firma der vægter grundighed og service højt. For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg ved, at lade os hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning i forhold til dit Apple produkt.

MED FOKUS PÅ DETALJER

For os er det vigtigt at levere produkter, vores kunder bliver glade for i mange år frem. Derfor har vi også fokus på detaljen, både når det kommer til, de brugte maskiner vi sælger, men også når det drejer sig om reparationer. Vores mål er at det, vi leverer, er af bedste standard, så både vi og kunderne bliver tilfredse.

REPARATION OG OPGRADERING

Er din MacBook eller iPhone gået i stykker, eller behøver du mere plads/højere ydeevne på din computer, så kontakt os. Vi tilbyder reparationer og opgraderinger til yderest fornuftige priser. Du kan altid kontakte os for en pris for lige dit produkt.

KUNDE SUPPORT

Vi sætter en ære i at supporte vores kunder, og for os er det vigtigt at du er glad og tilfreds når du går herfra. Vi lytter altid til vores kunder, og står altid klar til at råde og vejlede dig omkring dit køb.

Brug for hjælp? Vi ringer dig op hurtigst muligt. Indtast telefonnummer

VORES HISTORIE

Det er altid dejligt at kunne hjælpe. Vi startede med at opkøbe brugte MacBooks og iPhones, og fandt hurtigt en
glæde i, at kunne lade kvalitets produkter gå videre til nye forbrugere.

Det har hele tiden stået vores hjerte nært, at det vi videreformidler, er grundigt testet og serviceret inden salg. For det betyder alt for os, at I er tilfredse og trygge ved købet. Vi ser os selv som en mulighed for at købe brugt men godt, og stadig med 2 års reklamationsret. Med den tanke har vi opbygget et firma, som har specialiseret sig i køb, salg og reparation af brugte Apple produkter.

MIKKEL PEDERSEN

MIKKEL PEDERSEN

Tekniker/køb/salg

Mikkel Pedersen, indehaver og stifter af FruitLab. Det betyder meget for mig, at kunderne er mere end tilfredse, når de handler hos os. Jeg går meget op i, at tingene er i orden hele vejen igennem, og håber også, at kunderne kan mærke det, når de handler her.

MICHAEL RÆBILD

MICHAEL RÆBILD

Tekniker

Michael Ræbild er vores dygtige MacBook/iMac tekniker, som har specialiseret sig i mikrolodning. Han er en sand troldmand, når det kommer til at vække liv i ting, som andre ville have opgivet.

Rasmus Højer

Rasmus Højer

Tekniker iPhone og iPads

Har du brug for hjælp?

Kontakt os endelig