VILKÅR OG BETINGELSER

Hos FruitLab gør vort bedste for at give korrekt information, men er ikke fejlfri. Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser, samt for udsolgte varer. Vi forbeholder os ret til at ændre priser og specifikationer uden varsel.

Køb

Når du handler brugte varer ved MacMenu er priserne angivet i danske kroner, priserne er inklusiv brugtmoms. Faktura vil blive fremsendt på mail, og kan betragtes som ordrebekræftelse.

BETALING

Du kan betale med kort, Paypal, ViaBill, AnyDay, Mobilepay eller bankoverførsel. Vi afsender varen når beløbet er modtaget på vores konto. Det er vigtigt at du oplyser fakturanummeret ved overførsel, på den måde kan vi identificere handlen.

FORSENDELSE

Som udgangspunkt benytter vi GLS pakkeshop til håndtering af vores forsendelser, medmindre andet er aftalt. Du vil modtage track and trace nr., så du kan følge pakken hele vejen. Som regel vil du modtage pakken en til to dage efter afsendelse, men weekend/helligdage kan forsinke leveringen. Vi leverer kun til Danmark (Grøndland og Færøerne undtaget) medmindre andet er aftalt.

REKLAMATIONER

Hvis varen viser sig at have en fejl, som ikke er opstået ved uhensigtsmæssig brug af produktet eller andre hændelige uheld, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Ved henvendelser omkring reklamation bedes du medbringe/sende fakturaen for købet. Reklamationsretten løber to år fra den dato, du modtager produktet. Du kan maile eller ringe til os, så løser vi det sammen.

SALG AF PRODUKTER TIL FRUITLAB

Når du sælger til os skal vi bruge dine personlige oplysninger, disse bliver kun brugt i regnskabsmæssigt henseende, og vil aldrig blive videregivet til andet brug. Vi forbeholder os retten til at ophæve et køb, hvis produktet er i dårligere stand end det oplyste. Det er dit ansvar at produktet er forsvarligt pakket ind under transport, og vi hæfter ikke for eventuelle skader, der skulle opstå. Du vil modtage betaling for dit produkt når vi har modtaget og testet det,
pengene vil blive indsat på den konto du ønsker.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os endelig