REPARATION-SERVICE-OPGRADERING

Har du problemer med dit Apple produkt, sidder vores professionelle teknikere klar til hurtigt at hjælpe.

REPARATION

Udover at sælge/købe Apple produkter, tilbyder vi også reparationer af din maskine. Hos FruitLab gør vi vores bedste for hurtigt, at hjælpe dig videre når uheldet er ude. Vi laver alt inden for reparation af ALLE Apple modeller. På vores værksted klarer vi hele processen, og tilbyder som nogle af de eneste i landet reparation af logic-board/print. Vi har stort set alle reservedele på lager, og som regel kan vi have maskinen klar samme dag.

SERVICE

Oplever du, at din Mac pludselig er blevet sløv eller larmer meget, er det måske tid til at få den serviceret. Almindelig brug af computere gør, at der med tiden samles skidt og støv i dem, som kan være med til at påvirke deres funktion. Med en servicering får du renset og efterset din computer, så den igen kommer i topform.

OPGRADERING

Apple computere kan man have glæde af i mange år, de er driftssikre og dejlige at arbejde med. Nogle gange vokser ens behov bare i forhold til ydeevne, derfor tilbyder vi at opgradere din maskine, så den følger dine krav og behov.

Så føler du, at der er brug for mere plads eller højere hastighed, er du altid velkommen til, at kontakte os for at høre om mulighederne for netop din computer.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os endelig